Huisartsenpraktijk Veldweg

Welkom bij Huisartsenpraktijk Veldweg in Wezep. In deze praktijk brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen, fysiotherapeuten, cesar-therapeuten en podotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige behandelingen zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Zwolle (HAP Zwolle)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 0900 - 33 36 333 (Huisartsenpost Zwolle). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

     

 

Bij Praktijk Veldweg in Wezep kunt u terecht bij huisartsen, maar ook voor diëtetiek, chronische zorg, psychologische zorg en podotherapie.  Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team Veldweg


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.