Gezondheidscentrum Winschoten

Welkom bij Gezondheidscentrum Winschoten in Winschoten. In dit centrum brengen wij verschillende typen zorg samen. Zo werken onze huisartsen samen met diëtisten, fysiotherapeuten, apothekers en psychologen die veelal in hetzelfde pand gevestigd zijn.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten

Huisartsenpost Winschoten (Doktersdienst Groningen)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Winschoten kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en een diëtist en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zorggebied

Ons gezondheidscentrum is gelegen in het centrum van Winschoten en is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Er is onbetaalde parkeergelegenheid naast het gebouw en in de omliggende straten.

Het zorggebied van onze praktijk is uitgestrekt. Het geografisch zorggebied binnen ons gezondheidscentrum bestaat uit de volgende postcodes;

  • Omgeving Winschoten: 9671 t/m 9675 Winschoten, 9677 Heiligerlee, 9678 Westerlee en 9685 Blauwestad.

Wij nemen alleen nieuwe patiënten aan woonachtig binnen dit zorggebied. Bevindt u zich buiten het zorggebied of verhuist u buiten dit zorggebied, dan zullen wij u verwijzen naar een praktijk bij u in de buurt. Patiënten die buiten ons zorggebied wonen kunnen wij namelijk niet thuis bezoeken, omdat wij gebonden zijn aan wettelijke afspraken over de aanrijtijden bij spoedvisites.

 

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team Winschoten


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.