Vertrek huisarts Best

30 nov 2023

Voorhof

Graag laten wij u weten dat onze huisarts Jennifer Best per 1 december 2023 helaas afscheid neemt van praktijk Voorhof. Jennifer was voor de praktijk een zeer toegewijde, deskundige en prettige huisarts voor zowel patiënten als collega’s. We bedanken Jennifer voor haar tomeloze inzet en wensen haar veel succes in Denemarken. 

Jennifer geeft u graag een persoonlijk bericht mee: 
“Helaas moet ik u vertellen dat ik de praktijk ga verlaten. De afgelopen zeven jaar heb ik met veel plezier bij Huisartsenpraktijk Voorhof gewerkt. Zoals u weet, ben ik eerder dit jaar naar Denemarken verhuisd waardoor ik mijn functie niet meer kan uitoefenen zoals ik dat graag wil. Ik heb het contact met u als waardevol ervaren. Bedankt voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven. Uw zorg is bij mijn (nieuwe) collega’s in goede handen!”

Wilt u Jennifer een bericht sturen? Dan kunt u deze mailen via voorhof@artsenzorg.nl of het bericht afgeven bij de balie. Wij zorgen ervoor dat uw bericht bij haar terecht komt. 

Wij zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe huisarts. Tot die tijd pakt het huisartsenteam gezamenlijk de zorg op. Voor vragen of wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. De doktersassistenten en praktijkmanager Zeynep Senses helpen u graag verder.