Afscheid Maartje Meijer

1 jan 2024

Schuytgraaf

Nadat ik de afgelopen jaren met veel plezier heb gewerkt als huisarts binnen Arts en Zorg Schuytgraaf ga ik een nieuw avontuur aan. Ik vertrek in januari 2024 naar Aruba om daar te gaan werken en wonen met mijn gezin. We zijn van plan om ongeveer acht maanden te blijven en te genieten van een nieuwe, zonnige omgeving! Ik wil u via deze weg bedanken voor alle mooie contacten en gesprekken die ik de afgelopen jaren heb mogen meemaken.

Vriendelijke groet, Maartje Meijer

Wie is nu mijn huisarts, continuïteit van zorg; 
Mogelijk Is Maartje Meijer uw huisarts. Wanneer u uw huisarts wil bedanken voor de goede zorgen, kunt u een bericht sturen naar het mailadres van de praktijk.

Wat gaat er nu gebeuren en wie is nu mijn huisarts, zijn logische vervolgvragen. Wanneer u een zorgvraag heeft, kunt u altijd bij ons terecht. Is er sprake van complexe zorgvragen dan kan het van belang zijn dat u een vast aanspreekpunt nodig heeft. Het doel is dat u als patiënt bij ons terecht kan met uw zorgvraag, dat u zich gehoord voelt en dat wij continuïteit van zorg blijven bieden.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen dan kunt u mij mailen, ik neem dan contact met u op om uw vraag te bespreken.

Hartelijke groet namens team Schuytgraaf,

Ina Bonnema, praktijkmanager
ibonnema@artsenzorg.nl