Chatten met een zorgverlener

Hi doc icon

Snel antwoord op praktische & medische vragen

Voor veel zorgvragen hoef je als patiënt van Arts en Zorg niet meer je huis uit of tijd vrij te maken van je werk of school. Je kunt overal een vraag stellen vanaf je mobiel, tablet of laptop, middels onze chat met zorgverleners. De chat is iedere dag geopend van 7:00 tot 20:00 uur, ook in het weekend en op feestdagen. Je kunt chatten met een van onze zorgverleners door op onze website op de chat knop rechts onderin je scherm te klikken.

 

 

Hi doc icon 2

Geen reistijd en overal toegankelijk

Vanaf nu hoef je voor veel zorgvragen niet meer je huis uit of tijd vrij te maken van je werk. Je kunt overal een vraag stellen vanaf je mobiel, tablet of laptop. Je kunt ook een foto uploaden in de chat om je vraag te verduidelijken. Je kunt chatten met bijna iedere internet browser. Echter is het helaas niet mogelijk om met Internet Explorer gebruik te maken van onze chat. Wij raden je aan om Google Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.

De chat is iedere dag geopend van 7:00 tot 20:00 uur, ook in het weekend en op feestdagen.

 

 

 

 

Hi doc icon 3

Veilig inloggen met DigiD

Ben je patiënt bij Arts en Zorg? Dan kun je ook vragen stellen over persoonlijke medische klachten. Je wordt dan gevraagd om met DigiD in te loggen. Op deze manier kunnen we je privacy online beschermen en jouw medisch dossier raadplegen. 

 

 

 

Hi doc icon 4

Vakkundig & persoonlijk advies

Het team van zorgverleners bestaat uit deskundige doktersassistenten en huisartsen. Zij zijn in staat om jou een gezondheidsadvies op maat te geven.

 

 

 

Klik hier voor meer informatie