Fysiotherapie Mariahoeve in Den Haag

Voor fysiotherapie in Den Haag noordoost kunt u terecht bij fysiotherapiepraktijk Letzer en Doesema in Gezondheidscentrum Mariahoeve.

Contactgegevens Fysiotherapie Letzer en Doesma

Bel voor het maken van een afspraak bij Fysiotherapie Letzer en Doesema naar 070 -385 71 53. Kijk voor meer informatie op de website van Leter en Doesema

Fysiotherapie Arts en Zorg in Den Haag

Tevens kunt u voor fysiotherapie terecht op een aantal locaties in Den Haag en Rijswijk, waar Arts en Zorg zelf fysiotherapie verzorgt. Klik op onderstaande pagina’s om te zien welke specialisaties op de verschillende gezondheidscentra worden aangeboden:

Bel voor het maken van een afspraak op één van bovenstaande locaties of voor meer informatie naar 070 - 711 24 20.

Alle locaties van Arts en Zorg fysiotherapie regio Den Haag zijn Plus-gecertificeerd. Dit houdt in dat de fysiotherapie die we bieden voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden. Door deze Plus-certificering krijgt een groot deel van onze patiënten extra behandelingen vergoed door hun zorgverzekeraars, zonder dat zij hier extra voor hoeven te betalen. Lees meer over dit kwaliteitskeurmerk op de pagina veelgestelde vragen fysiotherapie op onze landelijke website.