Inschrijven bij Arts en Zorg

 

Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten bij Gezondheidscentrum Hoendiep. Wij staan voor een goede kwaliteit van zorg. Dit kunnen wij alleen garanderen als het patiënten aantal niet te hoog wordt. Daarom zal onderstaand inschrijfformulier niet altijd beschikbaar zijn. Daarnaast nemen wij na ontvangst van uw inschrijving via het inschrijfformulier altijd binnen uiterlijk 3 werkdagen contact met u op om uw inschrijving te finaliseren. Ook zullen wij rekening houden met de afstand van uw woonadres naar het gezondheidscentrum. Dit kan ook een reden zijn waarom wij uw inschrijving niet kunnen accepteren. U kunt uzelf inschrijven indien u in een van de volgende postcodegebieden woont: 9711, 9712, 9717, 9718 en 9726. Indien u buiten deze postcodegebieden woonachtig bent, kunnen wij niet voldoen aan de wettelijke verplichting om binnen 15 minuten bij u thuis te kunnen zijn in geval van spoed. Om die reden kunnen wij geen patiënten buiten deze postcodegebieden toelaten. Daarnaast kunt u zich alleen bij ons inschrijven indien u nog geen huisarts in Groningen heeft. Dat komt omdat wij op dit moment weinig ruimte voor nieuwe patiënten hebben.

Om uzelf in te schrijven kunt u onderstaand formulier invullen, wij nemen dan uw inschrijving in behandeling. Ook uw kind(eren) onder de 12 jaar kunt u via dit formulier inschrijven. Wij gaan ervan uit dat de gezaghebbende ouder(s)/voogd op de hoogte zijn van de inschrijving van hun kind. Indien dat om een bepaalde reden niet mogelijk is, verzoeken wij u om dit aan te geven bij onze praktijk. 

Inschrijven aan de balie van ons gezondheidscentrum is ook mogelijk. U kunt hiervoor gewoon bij ons binnenlopen tijdens openingstijden.

Al uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie kunt u vinden in ons Privacystatement.